enda

Joel McNeely

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Million Ways to Die in the West 2014 Musik U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Musik U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Musik U/Spillefilm
Ghosts of the abyss 2003 Musik U/Dokumentarfilm
Uptown Girls 2003 Musik U/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Musik U/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Musik U/Spillefilm
Virus 1999 Musik U/Spillefilm
The avengers - hævnere i kjole og hvidt 1998 Musik U/Spillefilm
Soldier 1998 Musik U/Spillefilm
Flipper 1996 Musik U/Spillefilm
Frit fald 1994 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.