enda

Joel Negron

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Klipper U/Spillefilm
The Mortal Instruments: Dæmonernes By 2013 Klip U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Klip U/Spillefilm
21 Jump Street 2012 Klip U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Klip U/Spillefilm
Karate kid 2010 Klip U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Klip U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Klip U/Spillefilm
Gridiron gang 2006 Klip U/Spillefilm
XXX 2002 Klip U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.