enda

Joel Schiller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På et hængende hår 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brevet til Iris 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nuts 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Murphy - dit hjerte er i fare 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Megaforce 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
On the road again 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lenny 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
De tre fra Mississippi 1969 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.