enda

Joel Schumacher

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Number 23 2007 Instruktion U/Spillefilm
The Phantom of the Opera 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 Instruktion U/Spillefilm
Bad Company 2002 Instruktion U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Instruktion U/Spillefilm
Tigerland 2000 Instruktion U/Spillefilm
8 MM - Otte millimeter 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Flawless 1999 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Instruktion U/Spillefilm
A time to kill 1996 Instruktion U/Spillefilm
Batman Forever 1995 Instruktion U/Spillefilm
Klienten 1994 Instruktion U/Spillefilm
Falling down 1993 Instruktion U/Spillefilm
Kærlighedens valg 1991 Instruktion U/Spillefilm
Leg med døden 1990 Instruktion U/Spillefilm
Utroskab 1989 Instruktion U/Spillefilm
Lost Boys 1987 Instruktion U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
D.C. Cab 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.