enda

Joel Silver

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Non-Stop 2014 Producer U/Spillefilm
Bullet to the Head 2012 Producer U/Spillefilm
Unknown identity 2011 Producer U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Producer U/Spillefilm
Ninja assassin 2009 Producer U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Producer U/Spillefilm
Speed racer 2008 Producer U/Spillefilm
Rocknrolla 2008 Producer U/Spillefilm
The Brave One 2007 Produktion U/Spillefilm
Kiss kiss bang bang 2005 Produktion U/Spillefilm
V for Vendetta 2005 Produktion U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Produktion U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Produktion U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Produktion U/Spillefilm
Gothika 2003 Produktion U/Spillefilm
Thir13en Ghosts 2001 Produktion U/Spillefilm
Exit Wounds - skudhuller 2001 Produktion U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Produktion U/Spillefilm
Romeo Must Die 2000 Produktion U/Spillefilm
The Matrix 1999 Produktion U/Spillefilm
Ondskabens hus 1999 Produktion U/Spillefilm
Dødbringende våben 4 1998 Producer U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Producer U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Producer U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Producer U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Producer U/Spillefilm
Demolition Man 1993 Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 3 1992 Producer U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Producer U/Spillefilm
The last boy scout 1991 Producer U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Producer U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Producer U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Producer U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Producer U/Spillefilm
Road house 1989 Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Producer U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Producer U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Producer U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Producer U/Spillefilm
Commando 1985 Produktion U/Spillefilm
Tast mig, jeg er din 1985 Producer U/Spillefilm
Av min arv 1985 Producer U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Producer U/Spillefilm
48 timer 1982 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.