enda

Joely Richardson

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maggie 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste Mimzy 2007 Jo Wilder U/Spillefilm
Maybe Baby 2000 Lucy Bell U/Spillefilm
The Patriot 2000 Charlotte Selton U/Spillefilm
Kærlighedens offer 1996 Hannah Wyatt U/Spillefilm
Loch Ness 1996 Medvirkende U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Anita U/Spillefilm
Drowning by numbers 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.