enda

Johan Carøe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
70/30 2021 Komponist DK/Dokumentarfilm
Miss Osaka 2021 Komponist DK/Spillefilm
Min søster og prinsen 2020 Komponist DK/Kort fiktion
Genopdagelsen 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Kaptajnens skygge – Christopher Juul-Jensen 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hvad hvis alle farver var blå? 2018 Komponist DK/Kort fiktion
Atelier 2017 Musik DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Musik DK/Spillefilm
...Når du kigger væk 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Weltschmerz 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Gennem drømmehinden 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Livø 2016 Musik DK/Kort fiktion
A Day with Dad 2016 Komponist DK/Kort fiktion
Nede under overfladen 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Co-komponist DK/Spillefilm
Tsunami 2015 Komponist DK/Kort fiktion
For det fælles bedste 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Nachtfalter 2010 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.