enda

Johan Hagelbäck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Hasses dagbog 1997 Instruktion, Manus, Klip U/Kort fiktion
Den sidste mammut 1991 Instruktion U/Kort fiktion
Mors lille vildbasse 1983 Instruktion U/Kort fiktion
Alfons Åberg 2 - Alfons Åberg og hemmelige Svipper 1980 Manus Tv-film
Den sorte nat 1980 Foto U/Kort fiktion
Jeg er så vred 1978 Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.