enda

Johan Høyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Undercover 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Swinger 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Genetic Me 2014 Lyddesign, Lydmix, Lydklipper, Foley-klipper DK/Dokumentarfilm
Det grå guld 2013 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Bosporus 2011 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.