enda

Johan Knattrup Jensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ewa, Out of Body 2016 Instruktion, Manuskript Interaktive projekter
Skammekrogen 2014 Instruktion, Manus Interaktive projekter
Verdenssøn 2012 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Vejen til Paradis 2011 Instruktion, Medvirkende, Manus DK/Kort fiktion
Piv 2011 Lærer DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Winter 2008 Instruktion, Manuskript, Klipper, Producer DK/Eksperimentalfilm
Gaden 2003 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.