enda

Johan Winbladh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Her i nærheden 2000 B-tonemester DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Lydtekniker, 2. unit DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Boom operator DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Charlot og Charlotte 1996 B-tonemester Tv-serie
Lærerinden 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Mellem bjergene og havet 1994 Tonemester DK/Dokumentarfilm

Som Johan Carlsen

Title År Funktion Category
Flemming og Berit 1994 Lydassistent Tv-serie
Velkomst 1993 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Krummerne 1991 Lyd DK/Spillefilm
Springflod 1990 Lyd DK/Spillefilm
Casanova 1990 B-tonemester DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Lyd DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Toneassistent DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Toneassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Lyd DK/Spillefilm
Venner for altid 1987 Lyd DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Toneassistent DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Lyd DK/Kort fiktion
Mellem grænser 1986 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Flamberede hjerter 1986 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.