enda

Johannes Allen

(1916 – 1973)

Manuskriptforfatter. Født 16/5 1916, død 14/12 1973.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fremrykket møde 1964 Manus DK/Dokumentarfilm
Rikki og mændene 1962 Manus DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 Svedske-Palle, professionel svedsketyv DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Manus DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Manus DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Ung leg 1956 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Manus DK/Spillefilm
Filmforum S 09 1955 Instruktion Lydoptagelser
Den lille butik 1954 Instruktion, Manus Tv-film
Farlig ungdom 1953 Manus DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Manus DK/Spillefilm
Avismanden 1952 Manuskript DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Manus DK/Spillefilm
Naalen 1951 Manus DK/Spillefilm
Harlekins tryllestav 1951 Manus Tv-film
Café Paradis 1950 Manus DK/Spillefilm
Vejen til søen 1950 Manus DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Manus DK/Dokumentarfilm
My Name is Petersen 1947 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.