enda

Johannes Andresen

(1888 – 1937)

Skuespiller. Født 9/4 1888 (Johannes Peter Eskild Andresen), død 24/7 1937. Gift med skuespillerinde Agnes Phister.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fy og Bi på Eventyr 1955 Medvirkende Antologi
Danmark for Folket 1937 Medvirkende DK/Kort fiktion
De bør forelske Dem 1935 Forvalter Bartel DK/Spillefilm
I Kantonnement 1932 Pyroman DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Sømand DK/Spillefilm
Hr. Tell og Søn 1930 "Herkules" DK/Spillefilm
Dødsbokseren 1926 Styrmand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.