enda

Johannes Elling Dam

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Lyd DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Rosita 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Boom operator DK/Spillefilm
Kapgang 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Musikoptagelse DK/Dokumentarfilm
Spies og Glistrup 2013 B-tonemester DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Hovedløst begær 2011 Boom operator DK/Kort fiktion
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Indspilningstekniker DK/Dokumentarfilm
Lysvågen 2010 B-tonemester DK/Kort fiktion
Rytteriet 2010 Lyd Tv-serie
Træneren 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Side om side 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vanvittig forelsket 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Lyd, B-tonemester DK/Spillefilm
Applaus 2009 Tonemester, Lyddesign DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Implosion 2009 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Oldboys 2009 Boom operator DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Tvangsindlæggelsen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Mon petit-enfant 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Gå med fred Jamil 2008 Boom operator DK/Spillefilm
Comeback 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Fodboldfjolset fra Parken 2007 Lyd Tv-dokumentar
Mors dreng 2007 B-tonemester DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Tonemester, 2. unit DK/Kort fiktion
Linas hemmelige bog 2007 Boom operator U/Spillefilm
Daddy-O 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Gasolin' 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
En røverhistorie 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Toneassistent DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.