enda

Johannes Krogsgaard

(1902 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stormvarsel 1968 Kroværten DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Dr. Madsen DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Stationsforstander DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Klaverspiller på værtshuset DK/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 'Teaterdirektøren' DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.