enda

John Addison

(1920 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mors lille morder 1984 Musik
Centreville - den hemmelige by 1983 Musik U/Spillefilm
Farlig kurs 1979 Musik U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Musik U/Spillefilm
Dobbeltspil 1972 Musik U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Musik U/Spillefilm
Bag jerntæppet 1966 Musik U/Spillefilm
Sejr eller nederlag 1962 Musik U/Spillefilm
Go to Blazes 1962 Musik U/Spillefilm
En duft af honning 1961 Musik U/Spillefilm
Diplomati skal der til 1960 Musik U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Musik U/Spillefilm
Himmelhunden 1956 Musik U/Spillefilm
Skotten og skuden 1953 Musik U/Spillefilm
Den usynlige fjende 1951 Musik U/Spillefilm
I storbyens net 1951 Musik U/Spillefilm
Ultimatum 1950 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.