enda

John Agar

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Oprørskaptajnen 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Kaptajn Don Graham U/Spillefilm
Vejen til Santa Loma 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Heltene fra Iwo Jima 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Kavaleriets gule bånd 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.