enda

John Alcott

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen vej tilbage 1986 Foto U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Foto U/Spillefilm
Greystoke, beretningen om Tarzan, abernes konge 1984 Foto U/Spillefilm
I skudlinien 1983 Foto U/Spillefilm
Den hvide indianers hævn 1982 Foto U/Spillefilm
Nattens hårde halse 1982 Foto U/Spillefilm
Ondskabens hotel 1980 Foto U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Foto U/Spillefilm
Barry Lyndon 1975 Foto U/Spillefilm
Clockwork Orange 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.