enda

John A. Alonzo

(1934 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Star Trek Generations 1994 Foto U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Foto U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Foto U/Spillefilm
Djævelens babysitter 1990 Foto U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Foto U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Foto U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Foto U/Spillefilm
Intet tilfælles 1986 Foto U/Spillefilm
Døden løber løbsk 1984 Foto U/Spillefilm
Blue Thunder 1983 Foto U/Spillefilm
En kvindes triumf 1983 Foto U/Spillefilm
Scarface 1983 Foto U/Spillefilm
Lykken er lige om hjørnet 1981 Foto U/Spillefilm
Tom Horn 1980 Foto U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Foto U/Spillefilm
Caseys skygge 1977 Foto U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Foto U/Spillefilm
Farvel, min elskede 1975 Foto U/Spillefilm
Ta' livet a' kællingen 1975 Foto U/Spillefilm
Chinatown 1974 Foto U/Spillefilm
Hvor er Amerika? 1974 Foto U/Spillefilm
Sort på hvidt 1972 Foto U/Dokumentarfilm
Speed 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.