enda

John August

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frankenweenie 2012 Manuskript U/Spillefilm
The Nines 2007 Instruktion
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Manus U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Manus U/Spillefilm
Charlie's Angels - uden hæmninger 2003 Manus U/Spillefilm
Big Fish 2003 Manus U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Manus U/Spillefilm
Charlie's Angels 2000 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.