enda

John Badham

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jack Bull 1998 Instruktion
Drop Zone 1994 Instruktion U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Instruktion U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Instruktion U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Instruktion U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Instruktion U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Instruktion U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Instruktion U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Instruktion U/Spillefilm
Wargames 1983 Instruktion U/Spillefilm
Blue Thunder 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Instruktion U/Spillefilm
Dracula 1979 Instruktion U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.