enda

John Bailey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The way way back 2013 Cheffotograf U/Spillefilm
Big miracle 2012 Foto U/Spillefilm
Fire veninder - et par jeans 2005 Foto U/Spillefilm
The producers 2005 Foto U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Foto U/Spillefilm
The kid stays in the picture 2001 Foto U/Dokumentarfilm
AntiTrust 2001 Foto U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Foto U/Spillefilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Foto U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Foto U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Foto U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Foto U/Spillefilm
En ny dag truer 1993 Foto U/Spillefilm
Lige på kornet 1993 Foto U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Foto U/Spillefilm
Light of day - vild med rock 1987 Foto U/Spillefilm
Silverado 1985 Foto U/Spillefilm
Mishima 1985 Foto U/Spillefilm
Lykkejægerne 1984 Foto U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Foto U/Spillefilm
Sporløst forsvundet 1983 Foto U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Foto U/Spillefilm
Cat People 1982 Foto U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Foto U/Spillefilm
En ganske almindelig familie 1980 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.