enda

John Barrymore

(1882 – 1942)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Affæren Christine Keeler 1963 Dr. Stephen Ward U/Spillefilm
Bulldog Drummond's store kup 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Den store mand stemmer 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Den store Scene 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Skilsmissen 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Grand Hotel 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbeltmennesket 1920 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.