enda

John Bloom

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charlie Wilson's War 2008 Klip U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Klip U/Spillefilm
Closer 2004 Klip U/Spillefilm
Shaft 2000 Klip U/Spillefilm
Last dance 1996 Klip U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Klip U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Klip U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Klip U/Spillefilm
Uskyldig dømt 1990 Klip U/Spillefilm
Air America - Luftens helte 1990 Klip U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Klip U/Spillefilm
Den sorte enke 1987 Klip U/Spillefilm
A chorus line 1985 Klip U/Spillefilm
Polterabend for viderekomne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
I skudlinien 1983 Klip U/Spillefilm
Gandhi 1982 Klip U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Klip U/Spillefilm
Dracula 1979 Klip U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Klip U/Spillefilm
Magi 1978 Klip U/Spillefilm
I krudtrøg og dampbad 1976 Klip U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Klip U/Spillefilm
Skilsmissen - hans og hendes 1973 Klip Tv-film
Henry VIII og hans seks koner 1972 Klip U/Spillefilm
Løve ved vintertide 1968 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.