enda

John Boorman

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
In My Country 2005 Instruktion
Forbrydergeneralen 1998 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Rangoon 1995 Producer U/Spillefilm
Hope and Glory 1987 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Emerald Forest 1985 Instruktion
Regnskovens hemmelighed 1985 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Excalibur - Kongernes sværd 1981 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Zardoz 1974 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Duel i Stillehavet 1968 Instruktion U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.