enda

John Box

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Just like a woman 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vejen til Indien 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frygtens pris 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rollerball 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mand til alle tider 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Doktor Zhivago 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.