enda

John Brancato

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Terminator Salvation 2009 Manus U/Spillefilm
Surrogates 2009 Manus U/Spillefilm
Catwoman 2004 Manus U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Manus U/Spillefilm
The Game 1997 Manus U/Spillefilm
Nettet 1995 Manus U/Spillefilm
Vind eller dø! 1991 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.