enda

John C. Holmes

(1944 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Orgie på stue sex 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Velvillige sygeplejersker 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Ven eller fjende? 1981 Medvirkende U/Spillefilm
De sex-glade blondiner 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den liderlige superstar 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Pornodetektiven klarer alt 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sex grand prix 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.