enda

John C. Howard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mel Brooks' skøre verdenshistorie 1981 Klip U/Spillefilm
Vinger i natten 1979 Klip U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Klip U/Spillefilm
Høj skræk 1977 Klip U/Spillefilm
Silent movie 1976 Klip U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Klip U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Klip U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Klip U/Spillefilm
Butch Cassidy and the Kid 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.