enda

John Cameron

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lars and the Real Girl 2007 Producer U/Spillefilm
Venner for livet 1988 Musik U/Spillefilm
Spionen, der kom tilbage 1984 Musik U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Musik U/Spillefilm
Han, hun og svigermor 1979 Musik U/Spillefilm
Jeg vil, jeg vil... her og nu 1975 Musik U/Spillefilm
Den herskende klasse 1972 Musik U/Spillefilm
Alle hjem burde have en 1970 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.