enda

John Candy

(1950 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Only the lonely 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Bernard & Bianca - S.O.S. fra Australien 1990 Stemme U/Spillefilm
Onkel Buck 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Røvtur på 1. klasse 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Av min arv 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Broen, der kvajede sig 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Heavy metal 1981 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.