enda

John Carpenter

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The fog 2005 Produktion U/Spillefilm
Dario Argento: An Eye for Horror 2000 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Instruktion U/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Instruktion, Musik U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Manus U/Spillefilm
Starman 1984 Instruktion U/Spillefilm
Christine 1983 Instruktion, Musik U/Spillefilm
Det grusomme udefra 1982 Instruktion U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Manus, Produktion U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Tågen 1980 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Elvis 1979 Instruktion U/Spillefilm
Maskernes nat 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Øjne 1978 Manus U/Spillefilm
Sidste nat på station 13 1976 Instruktion, Manus, Klip, Musik U/Spillefilm
Vestens skrappe drenge 1955 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.