enda

John Carter

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Way of War 2009 Instruktion U/Spillefilm
Barbershop 2002 Klip U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Klip U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Klip U/Spillefilm
Boomerang 1992 Klip U/Spillefilm
Karate Kid III 1989 Klip U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Klip U/Spillefilm
Jaget i junglen 1956 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.