enda

John Cassavetes

(1929 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
She's so lovely 1997 Manus U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Instruktion U/Spillefilm
Love Streams 1984 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Storm 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Gloria 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den hemmelige kraft 1978 Ben Childress U/Spillefilm
Opening Night 1977 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mordet på en kinesisk bookmaker 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
En kvinde under indflydelse 1974 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Minnie and Moskowitz 1971 Instruktion U/Spillefilm
Ægtemænd 1970 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Ansigter 1968 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Rosemary's Baby 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Skygger 1959 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Kugler der dræber 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.