enda

John Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit liv som Bent 2001 Lyssætter Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Kameraoperatør Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Kameraoperatør Tv-film
Skattekortet 1988 Kameraoperatør Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Foto Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.