enda

John Dankworth

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sæt en pige i banken 1970 Musik U/Spillefilm
Kvæleren fra Rillington Place 1970 Musik U/Spillefilm
Hævnens patrulje 1969 Musik U/Spillefilm
En djævelsk leg 1968 Musik U/Spillefilm
Spionen der kom ned fra skyerne 1967 Musik U/Spillefilm
Ulykkesnatten 1967 Musik U/Spillefilm
Morgan - moden til indlæggelse 1966 Musik U/Spillefilm
Snylteren 1963 Musik U/Spillefilm
Labyrinten 1960 Musik U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.