enda

John Davidsen

(1944 – 2007)

Kunstmaler. Født 12/9 1944, død 9/9 2007 - 62 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det gode og det onde 1975 Rekvisitør DK/Eksperimentalfilm
Indeni 1973 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Romantik på sengekanten 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Eftersøgningen 1971 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Nadveren 1971 Discipel DK/Eksperimentalfilm
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Rødovrefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Krag-filmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.