enda

John de Borman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kvartetten 2012 Foto U/Spillefilm
Det stærke køn - We want sex 2010 Foto U/Spillefilm
Sidste chance, Harvey 2009 Foto U/Spillefilm
An Education 2009 Foto U/Spillefilm
Miss Pettigrews fantastiske forvandling 2008 Foto U/Spillefilm
A lot like love 2005 Foto U/Spillefilm
Tara Road 2005 Foto U/Spillefilm
Magiske Ella 2004 Foto U/Spillefilm
Shall we dance? 2004 Foto U/Spillefilm
Guruen 2002 Foto U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Foto U/Spillefilm
Den frygtløse 1998 Foto U/Spillefilm
Det' bare mænd 1997 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.