enda

John Debney

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jobs 2013 Musik U/Spillefilm
The Call 2013 Musik U/Spillefilm
Venskab med fryns 2011 Musik U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Musik U/Spillefilm
New Years Eve 2011 Musik U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Musik U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Musik U/Spillefilm
Predators 2010 Musik U/Spillefilm
Machete 2010 Musik U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Musik U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Musik U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Musik U/Spillefilm
Soraya M 2009 Musik U/Spillefilm
Old dogs 2009 Musik U/Spillefilm
My Best Friend's Girl 2008 Musik U/Spillefilm
Du almægtige, Evan 2007 Musik U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Musik U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Musik U/Spillefilm
Koslænget 2006 Musik U/Spillefilm
Lille kylling 2005 Musik U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Musik U/Spillefilm
Sin City 2005 Musik U/Spillefilm
The Passion of the Christ 2004 Musik U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Musik U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Musik U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Musik U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Musik U/Spillefilm
The Scorpion King 2002 Musik U/Spillefilm
The Tuxedo 2002 Musik U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Musik U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Musik U/Spillefilm
Heartbreakers 2001 Musik U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Musik U/Spillefilm
Kejserens nye flip 2000 Musik U/Spillefilm
Komodo 1999 Musik U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Musik U/Spillefilm
End of Days 1999 Musik U/Spillefilm
Paulie 1998 Musik U/Spillefilm
Fuld af løgn 1997 Musik U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Musik U/Spillefilm
I know what you did last summer - Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer 1997 Musik U/Spillefilm
Djævleøen 1995 Musik U/Spillefilm
Sudden death 1995 Musik U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.