enda

John Fenner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valiant 2005 Foto U/Spillefilm
Lånerne 1997 Foto U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Foto U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Foto U/Spillefilm
Skøre teenage ninja skildpadder 1990 Foto U/Spillefilm
En tør hvid årstid 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Top secret! 1984 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.