enda

John Frankenheimer

(1930 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2000 Instruktion U/Spillefilm
Ronin 1998 Instruktion U/Spillefilm
Against the Wall 1994 Instruktion Tv-film
Enmandspatruljen 1989 Instruktion U/Spillefilm
Afpresning 1986 Instruktion U/Spillefilm
Generalernes testamente 1985 Instruktion U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Instruktion U/Spillefilm
99% død 1974 Instruktion U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Instruktion U/Spillefilm
Grand Prix Se 1970 Instruktion
Sheriffen i Tennessee 1970 Instruktion U/Spillefilm
En usædvanlig sømand 1969 Instruktion U/Spillefilm
Manden, der skiftede ansigt 1966 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Toget 1964 Instruktion U/Spillefilm
Kandidaten fra Manchuriet 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manden fra Alcatraz 1962 Instruktion U/Spillefilm
Min søn er en fremmed 1957 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.