enda

John Frizzell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Texas chainsaw 3D 2013 Musik U/Spillefilm
The roommate 2011 Musik U/Spillefilm
Legion 2010 Musik U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Musik U/Spillefilm
Thir13en Ghosts 2001 Musik U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Musik U/Spillefilm
KontorRotter 1999 Musik U/Spillefilm
I still know what you did last summer 1998 Musik U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Musik U/Spillefilm
Dante's peak 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.