enda

John Gielgud

(1904 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prospero's books 1991 Prospero U/Spillefilm
Vatikanet 1983 Medvirkende Tv-film
Den onde lady 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Dirigenten 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Providence 1977 Medvirkende U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Becket 1964 King Louis U/Spillefilm
At dø i Madrid 1962 Speaker U/Dokumentarfilm
Julius Cæsar 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.