enda

John Glen

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Christopher Columbus - Den store eventyrer 1992 Instruktion U/Spillefilm
Licence to kill 1989 Instruktion U/Spillefilm
Spioner dør ved daggry 1987 Instruktion U/Spillefilm
Agent 007 i skudlinien 1985 Instruktion U/Spillefilm
Octopussy 1983 Instruktion U/Spillefilm
For your eyes only - Agent 007: Strengt fortroligt 1981 Instruktion U/Spillefilm
Søulvene kommer 1980 Klip U/Spillefilm
Moonraker 1979 Klip U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Klip U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Klip U/Spillefilm
Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.