enda

John Goodman

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Patriots Day 2017 Medvirkende U/Spillefilm
10 Cloverfield Lane 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Monsters University 2013 James P. "Sulley" Sullivan (org. version) U/Spillefilm
The Artist 2011 Al Zimmer U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 James P. "Sulley" Sullivan (org. version) U/Spillefilm
Kejserens nye flip 2000 Pacha (originalvers.) U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Larry U/Spillefilm
Blues Brothers 2000 1998 Mighty Mack McTeer U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Walter Sobchak U/Spillefilm
Fallen 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Lånerne 1997 Ocious Potter U/Spillefilm
The Flintstones 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Født igår 1993 Medvirkende U/Spillefilm
King Ralph 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Barton Fink 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Stella 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Sea of Love 1989 Medvirkende U/Spillefilm
True stories 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.