enda

John Greenwood

(1889 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Storbritannien 1958 Komponist U/Dokumentarfilm
Trio 1950 Musik U/Spillefilm
Kampen om guldet 1949 Musik U/Spillefilm
Kvartet 1948 Musik U/Spillefilm
Det Forladte Skib 1945 Musik U/Spillefilm
Det svage køn 1945 Musik U/Spillefilm
Manden fra Aran 1934 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.