enda

John Heard

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Snake eyes 1998 Gilbert Powell U/Spillefilm
187 1997 Dave Childress U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Forrådt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Friends 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Cat People 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mord avler mord 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Med blod skal ondt fordrives 1981 Alex Cutter U/Spillefilm
Til op over begge ører 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.