enda

John Houseman

(1902 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En anden kvinde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Vild opstandelse 1981 Medvirkende U/Spillefilm
En varm sag 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Rollerball 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Van Gogh 1956 Produktion U/Spillefilm
Mens bøddelen ventede 1955 Produktion U/Spillefilm
Executive suite 1954 Produktion U/Spillefilm
Julius Cæsar 1953 Produktion U/Spillefilm
Illusionernes by 1953 Producer U/Spillefilm
Brev fra en ukendt kvinde 1948 Producer U/Spillefilm
De lever om natten 1948 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.