enda

John Ireland

(1914 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forsinket alibi 1984 Lyd U/Spillefilm
Disciplinens hårde drenge 1982 Lyd U/Spillefilm
Massemordet i Guyana 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens sikre bytte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel, min elskede 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Morderen tager telefonen 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Alle kongens mænd 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg skød Jesse James 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Under Australiens himmel 1946 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.