enda

John Irvin

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Noah's Ark 1999 Instruktion
Widows Peak 1993 Instruktion U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Instruktion Tv-film
Robin Hood 1991 Instruktion Tv-film
Hamburger Hill 1987 Instruktion U/Spillefilm
Sagen er bank 1986 Instruktion U/Spillefilm
Skildpadde dagbog 1985 Instruktion U/Spillefilm
Champions 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.